Hva vil hunden min lære?


Mer om kurset...

Velkommen til «Hverdagslydighet». Ett ONLINEKURS hvor du vil lære å trene hunden din til å oppføre seg best mulig. Selv om hunder i mange år har blitt avlet for å bo hos oss, kan vi ikke se bort ifra det fakta at de en gang var ville, og fremdeles liker hobbyer som spise søppel, vokte på naboen og jage katter! Hunder er ikke født med de viktigste ferdighetene som trengs for å være en hyggelig hund i vårt samfunn, og akkurat som små barn, trenger de en som kan veilede dem.

I Hverdagslydighetskurset vil din hund få starte opplæringen om å bli «best i gata» med:

  • Sitt og bli
  • Ligge og ta det med ro
  • Innkalling
  • Å gå sammen med deg (og ikke trekke deg som huskyene på Finnmarksløpet)
  • Å komme tilbake med leker
  • Å høre etter (bl.a. å ikke ta kjeks fra familiens yngste)
  • Å gjøre enkle triks for en bedre relasjon dere imellom

Selvfølgelig vil dette kreve litt innsats fra deg også. Nøkkelen til suksess er at du bruker tid på øvelsene slik at hunden din består Hverdagslydighetskurset med bravur. Leksjonene er gjort om til daglige, korte økter. Bare 5 minutters trening per dag og du kan glede deg over resultatene!

Passer for å gi valpen en god start på livet og for den eldre hunden som har kommet litt skjevt ut! Du kan også bruke kurset til å øve på dine egne trenerferdigheter eller om du bare vil lære noe nytt sammen med hunden din. OBS: Filmene i dette kurset er på engelsk! Ta kontakt om det er noe du ikke forstår grunnet dette, uavhengig om du er medlem i facebookgruppa eller ikke.

START DITT 6 UKERS KURS I DAG

Velg best kurs for deg:

Hvem er vi...

Velkommen til Kirkenes Hundesenter! Hundeskolen drives som en hobby og ble startet i 2014. Her kan du få oppdatert kunnskap om hvordan en hund lærer og bruke dette fornuftig i din egen hundetrening.

Hundesenteret spesialiserer seg på grunnferdigheter som kommer til nytte i alle hundesporter, hos familiehunden og på jakt. Vi bruker positive metoder som går ut på å belønne de atferder du vil ha mer av. Fokus i treningen er å legge til rette for at hunden lykkes og å bygge opp øvelsene steg for steg med en markør, for eksempel klikker, og belønninger, som mat, lek og hverdagslivets goder. Å trene belønningsbasert gir mestring for både deg og hunden, i tillegg gir det resultater i hverdagen, skikkelig vinn-vinn!

Hundesenteret ligger utenfor Kirkenes sentrum. Ta kontakt for kurssted eller se våre onlinetilbud. Det er også mulig å be om vi kan holde kurs der du bor.

All atferd kan trenes. Tren den hunden du har foran deg og ikke la deg stresse av alt det naboen sin hund kan. Din hund kan bli verdensmester. Verdensmester i innkalling for eksempel eller å hilse pent på besøkende. Du bestemmer målet og Kirkenes Hundesenter er her for å hjelpe deg nå det.

 «Ta hunden på fersken når den gjør noe bra!»Kontakt Oss...

Email : [email protected]

Tlf : +47 99642103

Web : www.kirkeneshundesenter.no

Social Media : https://www.facebook.com/Kirkenes-Hundesenter-106126407715054/

Hva finnes i kurset?