Hva vil hunden min lære?


Mer om kurset...

Når vi trener belønningsbasert må vi ha belønninger som fungerer. Når trening er en lek blir det lett å lære! I dette minikurset viser vi deg hvordan du kan utvikle lek med leker og lek med kun deg. Dersom du ikke har dyre fargerike leker fra butikken viser vi også hvordan du kan lage dine egne av det du har i huset!

Passer for alle som ønsker å lære om hvordan man kan leke med hunden sin på en sikker og artig måte for begge parter.


START DITT MINILEKEKURS IDAG


Velg best kurs for deg:

Hvem er vi...

Velkommen til Kirkenes Hundesenter! Hundeskolen drives som en hobby og ble startet i 2014. Her kan du få oppdatert kunnskap om hvordan en hund lærer og bruke dette fornuftig i din egen hundetrening.

Hundesenteret spesialiserer seg på grunnferdigheter som kommer til nytte i alle hundesporter, hos familiehunden og på jakt. Vi bruker positive metoder som går ut på å belønne de atferder du vil ha mer av. Fokus i treningen er å legge til rette for at hunden lykkes og å bygge opp øvelsene steg for steg med en markør, for eksempel klikker, og belønninger, som mat, lek og hverdagslivets goder. Å trene belønningsbasert gir mestring for både deg og hunden, i tillegg gir det resultater i hverdagen, skikkelig vinn-vinn!

Hundesenteret ligger utenfor Kirkenes sentrum. Ta kontakt for kurssted eller se våre onlinetilbud. Det er også mulig å be om vi kan holde kurs der du bor.

All atferd kan trenes. Tren den hunden du har foran deg og ikke la deg stresse av alt det naboen sin hund kan. Din hund kan bli verdensmester. Verdensmester i innkalling for eksempel eller å hilse pent på besøkende. Du bestemmer målet og Kirkenes Hundesenter er her for å hjelpe deg nå det.

 «Ta hunden på fersken når den gjør noe bra!»Kontakt Oss...

Email : [email protected]

Tlf : +47 99642103

Web : www.kirkeneshundesenter.no

Social Media : https://www.facebook.com/Kirkenes-Hundesenter-106126407715054/