Wat gaat mijn hond leren?


Vertel me meer..

Welkom bij de LIFE SKILLS cursus van Partoe, waar je (jacht)hond alle belangrijke skills zal leren die nodig zijn om zowel in het veld als binnen het gezin uit te blinken. Deze cursus is daarom ook geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen.

Hoewel honden vele jaren geleden gefokt zijn om samen met ons te leven, kunnen we niet ontkennen dat ze ooit wilde dieren waren, daarom hebben sommige honden als hobby nog steeds het plunderen van de vuilnisbak voor voedsel, het baasje voortsleuren aan de lijn of achter wild aan jagen!

Honden worden niet geboren met de skills die ze nodig hebben om de perfecte werk- of huishond te zijn en zullen, net als kinderen, een leraar nodig hebben die ze op weg helpt.

In deze LIFE SKILLS cursus maken we een begin met het leren hoe je (jacht)hond de beste werk- en/of huishond kan worden die jij en je familie maar kunnen wensen. Deze skills zijn:

  • Zitten en blijven wanneer dit gevraagd word
  • Ontspannen wanneer dit gevraagd word
  • Terug komen als ze geroepen worden, zelfs wanneer ze bijvoorbeeld achter wild aanjagen
  • Netjes naast je wandelen, aan een ontspannen lijn
  • De beste en snelste hond zijn om een speeltje te apporteren in het park
  • Geen dingen van de grond oprapen/-eten, zelfs al is het biefstuk
  • Perfect luisteren naar elke cue die je geeft
  • Simpele trucjes om je buren en vrienden te bewijzen dat je hond écht de braafste hond van de buurt is

Natuurlijk zal dit ook wat werk kosten van jouw kant. Je hond in de goede richting begeleiden is dé manier om voor deze LIFE SKILLS cursus te slagen. De cursus is opgedeeld korte sessies van 5 minuten, 5 dagen per week, 6 weken na elkaar. Train elke dag 5 minuten met je hond en sta versteld van het resultaat!

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOLLEDIGE CURSUS! NU, VOOR SLECHTS €60,-

Wie zijn wij..

Partoe is een jachthondenschool die is opgericht in 2014.

Wij bieden diverse jachttrainingen aan, van pup tot jonge honden trainingen, van SJP tot MAP trainingen. Ook verzorgen we privétrainingen en workshops. Hoewel Partoe zich hoofdzakelijk focust op alles wat met jacht(training) te maken heeft, geven we ook privétrainingen en workshops op andere vlakken. Dit alles zowel online als offline. 

Bij ons komt jarenlange ervaring samen, met de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken op het gebied van hondentraining. Wij geven daarom op een positieve manier les, waarbij het plezier van de hond en de voorjager voorop staat. Dit betekent dat we overwegend zonder druk, dwang of fysieke correctie werken. In plaats daarvan maken we gebruik van onder andere game-based training, een marker, voer- en spelbeloningen. Deze manier van trainen komt de relatie tussen de baas en hond ten goede.

Onze trainingen vinden plaats in de ruime omgeving van Arnhem, Gelderland. Voor privétrainingen zijn er mogelijkheden door het hele land. Daarnaast zijn er onze online cursussen.

Onze online mogelijkheden zijn altijd en overal beschikbaar. Wil je persoonlijk contact opnemen met ons team, dan zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag, van 9.00 tot 17.00 uur. E-mailen of een whatsapp bericht sturen mag altijd, wij reageren zo snel mogelijk.

Wilt u meer informatie, of wilt u zich aanmelden voor één van onze cursussen, stuur ons dan een e-mail. Voor de online mogelijkheden, kijk op onze website.

Contact...

Email : [email protected]

Mobiel : (+31) 0621111417

Web : http://partoejachttraining.net/

Social Media : https://www.facebook.com/partoejachthonden/

Cursus inhoud

  Introductie
Available in days
days after you enroll
  Voordat je begint
Available in days
days after you enroll
  Week 1
Available in days
days after you enroll
  Week 2
Available in days
days after you enroll
  Week 3
Available in days
days after you enroll
  Week 4
Available in days
days after you enroll
  Week 5
Available in days
days after you enroll
  Week 6
Available in days
days after you enroll
  Wat nu?
Available in days
days after you enroll