Alle basis die een jachthond nodig heeft! Voor pups en beginners.

EEN UNIEKE AANPAK

Welkom bij de ONLINE PUPPY JACHTTRAINING van Partoe, waar je jachthond of -pup alle belangrijke vaardigheden zal leren die nodig zijn om straks uit te blinken in de jacht, zowel in de praktijkjacht als op proeven. Wij werken vanuit een visie waarbij we de hond opzetten voor succes, dit in combinatie met een clicker/marker, spel en shapen. Dankzij deze unieke aanpak binnen de jacht zullen honden een ijzersterke basis ontwikkelen waarop verder gebouwd kan worden.

Jachthonden worden al jaren met een bepaald doel gefokt, zoals apporteren, voorstaan en uitdrijven. Veel van deze vaardigheden zijn inmiddels genetisch bepaald, maar het is belangrijk dat we deze instincten in goede banen leiden, om de hond tot een succesvolle jachthond op te trainen.

In deze ONLINE PUPPYTRAINING leggen we een stabiele basis voor jachthonden. Deze 6-weekse cursus is daarom uitermate geschikt voor zowel pups als voor mensen met honden die op latere leeftijd van de hond nog graag een stabiele start willen maken binnen de jacht(training).

Vaardigheden die we de honden gaan leren:

  • Apporteren
  • Zoeken
  • Memory
  • Zit, down en naast
  • Wandelen
  • Steadiness
  • Ontspannen wachten
  • En meer!!

De cursus is opgedeeld korte sessies van 5 tot 10 minuten per dag, 5 dagen per week, 6 weken na elkaar. Doorloop deze training op het tempo van je hond en sta versteld van het resultaat!

Let op: deze cursus is volledig gericht op jacht, dus niet op basis gehoorzaamheid. Kijk op onze site voor overige mogelijkheden: http://partoejachttraining.net/onze-training/online-trainingen/

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE 6-WEEKSE TRAINING! €100,-

Wie zijn wij..

Partoe is een jachthondenschool die is opgericht in 2014.

Wij bieden diverse jachttrainingen aan, van pup tot jonge honden trainingen, van SJP tot MAP trainingen. Ook verzorgen we privétrainingen en workshops. Hoewel Partoe zich hoofdzakelijk focust op alles wat met jacht(training) te maken heeft, geven we ook privétrainingen en workshops op andere vlakken. Dit alles zowel online als offline. 

Bij ons komt jarenlange ervaring samen, met de nieuwste wetenschappelijk bewezen technieken op het gebied van hondentraining. Wij geven daarom op een positieve manier les, waarbij het plezier van de hond en de voorjager voorop staat. Dit betekent dat we overwegend zonder druk, dwang of fysieke correctie werken. In plaats daarvan maken we gebruik van onder andere game-based training, een marker, voer- en spelbeloningen. Deze manier van trainen komt de relatie tussen de baas en hond ten goede.

Onze trainingen vinden plaats in de ruime omgeving van Arnhem, Gelderland. Voor privétrainingen zijn er mogelijkheden door het hele land. Daarnaast zijn er onze online cursussen.

Onze online mogelijkheden zijn altijd en overal beschikbaar. Wil je persoonlijk contact opnemen met ons team, dan zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag, van 9.00 tot 17.00 uur. E-mailen of een whatsapp bericht sturen mag altijd, wij reageren zo snel mogelijk.

Wilt u meer informatie, of wilt u zich aanmelden voor één van onze cursussen, stuur ons dan een e-mail. Voor de online mogelijkheden, kijk op onze website.

Contact...

Email : [email protected]

Mobiel : (+31) 0621111417

Web : http://partoejachttraining.net/

Social Media : https://www.facebook.com/partoejachthonden/

Cursus inhoud

  Introductie
Available in days
days after you enroll
  Voordat je begint
Available in days
days after you enroll
  Week 1
Available in days
days after you enroll
  Week 2
Available in days
days after you enroll
  Week 3
Available in days
days after you enroll
  Week 4
Available in days
days after you enroll
  Week 5
Available in days
days after you enroll
  Week 6
Available in days
days after you enroll
  Wat nu?
Available in days
days after you enroll