Wat gaat mijn hond leren? 

NB: deze cursus is in het Engels. Het is een cursus die niet door Pups And Dogs zelf is ontwikkeld, maar waar ik wel volledig achter sta. Door de duidelijke uitleg, filmpjes en de uitgeschreven teksten, is de cursus goed te volgen. Bij vragen mag je altijd contact met mij opnemen via [email protected] Ondertussen werk ik hard aan mijn eigen online cursussen in het Nederlands. Deze zullen hier zo spoedig mogelijk te vinden zijn. Houdt de site dus in de gaten voor nieuwe cursussen! 

Meer over deze cursus...

Welkom bij GOOD DOG - LEVEL 1, waar uw hond belangrijke vaardigheden leert die nodig zijn om in het dagelijkse leven te kunnen gedijen. Hoewel honden al vele jaren met ons samenleven, kunnen we niet negeren dat hun verre voorouders wilde aaseters waren. Daarom kunnen honden nog steeds genieten van hobby's zoals het plunderen van vuilnisbakken, het voortslepen van hun begeleider en het najagen van andere dieren!

Een hond wordt niet ‘braaf’ geboren: hij moet belangrijke levensvaardigheden van ons leren. Net als een jong kind heeft hij een geduldig en respectvol persoon nodig die hem daarin liefdevol begeleidt en de weg wijst. Die persoon bent u!

In GOOD DOG - LEVEL 1 beginnen we uw hond een aantal vaardigheden te leren die van groot belang zijn, waaronder:

  • Zitten en blijven zitten
  • Rustig gaan liggen en blijven liggen
  • Terugkomen, zelfs als er verleidingen zijn
  • Wandelen zonder aan de lijn te trekken
  • Apporteren
  • Lekkers negeren en laten liggen
  • Aandacht voor de geleider
  • Hoe je de hond op een respectvolle manier dingen kunt aanleren

Dit vergt natuurlijk ook wat inspanning van u: het is de sleutel tot succes. In deze cursus zijn de lessen onderverdeeld in korte dagelijkse sessies van 5 minuten, 5 dagen per week, totaal 6 weken lang. Met minimaal 5 minuten training per dag kom je al een heel eind! 

De 6 weekse cursus ‘GOOD DOG – LEVEL 1’ kost € 60 excl. BTW

Pups And Dogs is…

Pups And Dogs is opgericht in 2012. Eerst als praktijk voor hondengedragstherapie, later kwam daar de kleinschalige hondenschool bij.

Pups And Dogs biedt verschillende cursussen, gericht op de opvoeding van de pup tot een fijne, blije volwassen hond. Een hond die klaar is voor de uitdagingen in het dagelijkse leven. Regelmatig worden er korte thema-cursussen en workshops georganiseerd. Daarnaast zijn er cursussen voor honden met (milde) gedragsproblemen. Bij ernstigere problemen is een gedragsconsult een betere optie: gebaseerd op de oorzaak van de problemen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het volgen van privélessen behoort ook tot de mogelijkheden.

Pups And Dogs werkt met diervriendelijke, wetenschappelijk bewezen trainingsmethodes. Plezier met je hond en wederzijds respect staan daarbij voorop. Alleen op deze manier kun je een fijne vertrouwensband met je hond opbouwen. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van concept training: het ontwikkelen van belangrijke karaktereigenschappen van je hond door middel van spel.

Pups And Dogs heeft een overdekte trainingshal in Oss. De groepen zijn nooit groter dan 4 honden. Gedragsconsulten vinden plaats bij u thuis en op de trainingslocatie.

Naast groepstraining, privélessen en gedragsconsulten worden er ook steeds meer online lessen aangeboden. 

Pups And Dogs is telefonisch bereikbaar tussen 10 en 17 uur van maandag t/m vrijdag.  


Contact…

Email : [email protected]

Phone : +31 636166250

Web : https://www.pupsanddogs.nl/

Social Media : https://www.facebook.com/PupsAndDogs/

Course Curriculum